skip to Main Content

Pvc-ramen door Alu PVC Antoine in Affligem: de beste kwaliteit, volledig volgens uw wensen

Pvc is het meest moderne materiaal op de markt. En als u vreest voor ramen met een plastic uitstraling, dan kunt u gerust zijn. De nieuwste generatie pvc ziet er prachtig uit, is volledig af te stemmen op uw persoonlijke smaak én bundelt tal van voordelen. Zo is pvc betaalbaar, bijzonder goed isolerend en van een ijzersterke, duurzame kwaliteit.

Offerte pvc-ramen aanvragen in Affligem?

Isolatie

Pvc heeft een uitmuntende isolatiewaarde. Met 5 kamers en 3 dichtingen houdt u het in de zomer heerlijk koel, terwijl u in de winter uw verwarming gerust een tikje lager kunt zetten. Resultaat: minder energiekosten, meer zorg voor het milieu.

PVC Ramen

Glas

Uw pvc-ramen worden 100% afgestemd op uw wensen. De glassoort die u wenst, installeren wij – wat u ook in gedachten hebt. Van hyperisolerend tot inbraakveilig, van verfijnd decoratieglas tot geluidswerend glas: alles kan.

Veiligheid

U kunt gerust zijn. Pvc-ramen zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken én intern verstevigd met staal. De zware scharnieren voorkomen in braak en maximaliseren uw veiligheid. Profel draagt dan ook met trots het Nederlandse Politie Keurmerk.

Stijl en vorm

Hier kunnen we kort zijn: alles is mogelijk. Welke vorm, afmeting of kleur u ook wilt, in pvc doet u volledig uw eigen zin. Is er geen RAL-kleur die u kan bekoren? Dan kunt u kiezen uit maar liefst 5 verschillende houtimitaties. Zo krijgt u dezelfde charmante uitstraling, voor een fractie van het budget.

Kleur

Wat een wereld van mogelijkheden! Meer dan 15 verschillende structuurfolies. Prachtige houtimitaties zonder weerga. Een strakke aluminiumlook. Meer dan 15 verschillende kleuren. Dat noemen we nu eens een kleurrijk product!

Plaatsing

Onze specialisten zorgen op het afgesproken moment voor de vakkundige plaatsing van uw pvc-ramen. Alles wordt zorgvuldig afgewerkt, met zo min mogelijk overlast voor uw gezinsleven.

Prijzen

Leer meteen de prijs kennen van uw toekomstige pvc-ramen. Contacteer ons voor een gratis en vrijblijvende offerte!

Onderhoud

Pvc is ontzettend onderhoudsarm, hebben weinig last van weersinvloeden en rotten nooit. U bent verzekerd van minstens 30 jaar schitterende en stralende raampartijen.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Openingsuren

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top