Ga naar hoofdinhoud

Rolluiken van Alu PVC Antoine in Affligem: een extra toets vol comfort

Rolluiken verhogen uw comfort in huis. Met één druk op de knop, verduistert u uw woning totaal. Bovendien schrikt het ook ongewenste bezoekers af én helpt het u om minder energie te verbruiken. Kortom, rolluiken zijn een must voor elke moderne woning.

Bij Alu PVC Antoine in Affligem bieden we u een divers assortiment aan rolluiken aan. Van voorzetrolluiken tot inbouwrolluiken en opbouwrolluiken, wij vinden de oplossing die perfect bij uw woning past.

Isolatie

Rolluiken houden de koude buiten en helpen zo om uw energieverbruik te doen dalen. Rolluiken plaatsen is dan ook een milieubewuste oplossing. Dankzij de innovatieve materialen in onze rolluiken, geniet u van extra thermisch comfort. De rolluiken zijn voorzien van een speciale coating met reflecterende deeltjes. Zo houdt u de warmte extra binnen.

Veiligheid

Rolluiken zijn een extra barrière voor ongewenste bezoekers. Bovendien kunt u de veiligheid nog verhogen met enkele eenvoudige ingrepen. Zo kunt u kiezen voor volledige ophefbeveiliging, extra stevig aluminium, een veiligheidsgeleider, veiligheidsonderlat of een veiligheidslamel. Samen vinden we de veiligste oplossing voor uw woning.

Stijl en vorm

Opbouw-, inbouw- of voorzetrolluiken? U kiest, afhankelijk van uw smaak en stijl. De lamellen zijn verkrijgbaar in aluminium of pvc, de kasten zijn af te werken met verschillende modellen. U kunt uw rolluiken dus moeiteloos personaliseren op uw maat.

Plaatsing

Elk type rolluik – opbouw, inbouw of voorzet – vereist een unieke plaatsingsmethodiek. Uiteraard leveren en installeren we uw rolluiken van a tot z. Geen zorgen, geen verrassingen.

Prijzen

Om een correcte prijs voor uw rolluiken te berekenen, is een opmeting ter plaatse noodzakelijk. We overlopen alle afwerkingsmogelijkheden en materialen, waarna we u voorzien van een gedetailleerde, budgetvriendelijke offerte.

Onderhoud

Het onderhoud van rolluiken is ontzettend eenvoudig. We nemen bij plaatsing de nodige tijd om u wegwijs te maken in het optimaal onderhouden van uw rolluiken.

Onderhoud Ramen

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94