Ga naar hoofdinhoud

Aluminium deuren door Alu PVC Antoine in Affligem: prijs én kwaliteit gaan hand in hand

Een aluminium deur zorgt voor het hele pakket: schoonheid, isolatie en veiligheid. U ontwerpt uw aluminium deur zelf, op basis van het advies van onze professionals. De keuzes bepalen de uitstraling, want uw aluminium deur wordt op maat vervaardigd volgens de hoogste standaarden.

Op zoek naar de perfecte aluminium deur voor uw woning?

Isolatie

Onze aluminium deuren zijn voorzien van efficiënte dichtingen en isolerende kamers. Resultaat: zowel warmte als geluid houdt u netjes buiten de deur. Zo creëert u maximaal comfort binnenshuis – jarenlang, want onze aluminium deuren zijn ook bijzonder duurzaam.

Veiligheid

Of u nu kiest voor een drie- of een vierpuntslot, uw veiligheid is op elk moment gegarandeerd met een houten deur op maat. Onze buitendeuren zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken, zware scharnieren én een RVS-sluitstuk in het deurkader. U kunt dus op beide oren slapen: u maakt het inbrekers uiterst moeilijk.

Stijl en vorm

Wist u dat aluminium deuren zelfs perfect in een landelijk woning geplaatst kunnen worden. Dat had u misschien niet gedacht, maar door het perfecte maatwerk dat wij leveren, zijn onze aluminium deuren een sterke meerwaarde voor elke woning.

Kleur

Aluminium deuren zijn – net als pvc-deuren – volledig personaliseerbaar op het gebied van kleur. Er zijn geen beperkingen, de volledige RAL-waaier kan probleemloos worden toegepast.

Plaatsing

Onze specialisten zorgen op het afgesproken moment voor de vakkundige plaatsing van uw aluminium deur. Van het uitbreken van uw oude deur tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening.

Prijzen

Aangezien we steeds maatwerk leveren voor uw aluminium deuren, wordt de prijs van het product bepaald door de afwerking en de accessoires die u verkiest. Vertel ons daarom wat u precies voor ogen hebt. Zo kunnen wij de correcte prijs bepalen voor uw bestelling.

Onderhoud

Aluminium is zeer onderhoudsvriendelijk. U was het makkelijk af. Bovendien is uw aluminium deur bestand tegen de tijd, want aluminium is ongelofelijk duurzaam.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94