Ga naar hoofdinhoud

Aluminium ramen op maat

Met aluminium ramen zit u altijd goed. Niet alleen op het gebied van esthetiek, maar ook wat betreft duurzaamheid, isolatiegraad én budget. Bovendien kunt u uw ramen moeiteloos personaliseren. Ze zijn immers verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. We werken met profielen van het Belgische Profel voor maximale kwaliteit.

Meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte?

Isolatie

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe ramen, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Maar als je de voorkeur geeft de beste isolatie voor je huis, is aluminium de perfecte keuze. Hier zijn enkele redenen waarom:

Thermische Isolatie

Onze aluminium ramen zijn ontworpen met drie kamers en drie dichtingen om een ​​uitstekende thermische isolatie te bieden. Dit betekent dat jouw huis beter geïsoleerd is en de warmte in de winter binnen blijft, terwijl de warmte in de zomer buiten blijft. Zo profiteer je het hele jaar door van maximaal comfort.

Geluidsisolatie

Naast de thermische isolatie, bieden aluminium ramen ook een uitstekende geluidsisolatie. Hierdoor dringt het geluid van buitenaf niet door, waardoor je in alle rust kunt genieten van jouw huis en het lawaai van buiten tot een minimum wordt beperkt. Dit kan vooral handig zijn voor woningen die dicht bij drukke wegen of openbaar vervoer liggen.

Duurzaam en Onderhoudsarm

Aluminium ramen zijn bijzonder duurzaam en hebben weinig onderhoud nodig. Dit betekent dat je er jarenlang van kunt genieten zonder je zorgen te hoeven maken over het vervangen van ramen of frequente reparaties. Bovendien roest aluminium niet, waardoor het een ideale keuze is voor huizen in kustgebieden of andere natte omgeving.

Ramen In Aluminium

Glas

De juiste beglazing speelt een cruciale rol bij het isoleren van jouw woning. Wist je bijvoorbeeld dat ramen gemiddeld 8% van de woning uitmaken? Daarom is het belangrijk om in te zetten op hoogwaardig isolatieglas voor het creëren van een energiezuinige woning. Hier zijn enkele opties om jouw huis te isoleren en te verfraaien:

Dubbel of Driedubbel Glas

Dubbel of driedubbel glas biedt een optimale isolatie voor jouw huis. Driedubbel glas biedt de beste thermische en akoestische isolatie, wat betekent dat je het hele jaar door kunt genieten van maximaal comfort in huis. Bovendien kan je er energie mee besparen, aangezien het glas minder warmte laat ontsnappen in de winter en minder warmte binnen laat in de zomer.

Decoratieglas, gezandstraald glas of glas-in-loodramen

Als je de kunstzinnige kant op wilt gaan, overweeg dan decoratieglas, gezandstraald glas of glas-in-loodramen. Dit is een prachtige manier om jouw huis te verfraaien en privacy te creëren zonder in te boeten op natuurlijke lichtinval.

Diverse opties beglazing

Naast dubbel en driedubbel glas zijn er tal van andere opties die kunnen bijdragen aan de isolatie en veiligheid van jouw huis. Zonwerend glas houdt jouw huis koeler in de zomer en beschermt tegen schadelijke UV-stralen, terwijl geluidswerend glas het geluid van buiten aanzienlijk kan verminderen. En als je extra veiligheid wilt, kan je kiezen voor inbraakwerend glas dat moeilijk te breken is en de kans op inbraak verkleint.

Al deze glasopties bieden verschillende voordelen voor jouw woning, van isolatie en energiebesparing tot verfraaiing en veiligheid. Aarzel niet om advies te vragen aan onze experts.

Dubbel Glas Als Isolatie

Optimale Veiligheid en Bescherming met Aluminium Ramen

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe ramen voor jouw huis, is het belangrijk om niet alleen te kijken naar het ontwerp en de esthetiek, maar ook naar de veiligheid. Aluminium ramen zijn van nature sterk en duurzaam en bieden daardoor een uitstekende bescherming tegen inbraak en andere indringers. Hier zijn enkele aspecten van de veiligheid van aluminium ramen om rekening mee te houden:

Sterke Scharnieren, Raambeslag en Sluitnokken

Aluminium ramen zijn standaard voorzien van zware scharnieren, antifoutbediening op het raambeslag en inbraakwerende én ijzersterke sluitnokken. Hierdoor bieden ze een uitstekende bescherming en geven ze inbrekers geen kans. Deze stevige constructie zorgt ervoor dat jouw huis optimaal beschermd is tegen indringers en inbraak.

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Aluminium ramen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen, wat betekent dat ze zijn getest en gecertificeerd op het gebied van inbraakwering en veiligheid. Dit Nederlandse keurmerk is een garantie dat jouw huis is beschermd tegen mogelijke inbraak en indringers.

Neem contact met ons op voor vragen over veiligheid

Als je nog vragen hebt over de veiligheid van onze aluminium ramen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Inbraakveilige Deur

Breng Karakter en Stijl in Jouw Huis met Aluminium Ramen

Aluminium ramen zijn niet alleen functioneel en duurzaam, ze bieden ook tal van opties als het gaat om stijl, vorm en ontwerp. Hier zijn enkele van de vele mogelijkheden die beschikbaar zijn:

Verschillende Stijlen

Van strak en modern tot landelijk of klassiek, aluminium ramen zijn verkrijgbaar in talloze stijlen. Hierdoor kan je de ramen personaliseren, zodat ze perfect aansluiten bij jouw woning. Zo breng je karakter en stijl in jouw huis en creëer je een unieke uitstraling die bij jouw smaak past.

Diverse Vormen

Naast de verschillende stijlen zijn aluminium ramen ook beschikbaar in verschillende vormen, zoals boogramen, ronde ramen of schuine ramen. Hiermee kan je jouw huis verfraaien en er een uniek tintje aan geven. Bovendien kunnen op maat gemaakte aluminium ramen naadloos in het ontwerp van jouw woning passen en de architectuur van jouw huis accentueren.

Gratis Advies aan Huis

Als je benieuwd bent naar de verschillende opties van aluminium ramen, aarzel dan niet om een afspraak te maken voor gratis advies aan huis. Een professionele adviseur kan jou helpen de beste keuze te maken op basis van jouw specifieke situatie en behoeften. Samen kunnen jullie kijken naar de verschillende stijlen, vormen en ontwerpen die het beste bij uw huis passen.

Aluminium Ramen Moderne Stijl

Kleur

Aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Glanzend of mat, ruw of effen: de keuze is aan u. Zo stemt u uw ramen perfect af op maat van uw stijl en de architectuur van uw woning. Alle grepen en scharnieren kunnen in dezelfde kleur van de ramen of in messing, brons, nikkel of roestvrijstaal. Het is ook mogelijk om de binnen- en buitenkant van uw raam in een andere kleur te kiezen. Heeft u vragen over de kleurkeuze? Aarzel niet een neem contact met ons op.

AluminIum Ramen In Alle RAL Kleuren

Plaatsing

Aluminium ramen plaatsen? Onze specialisten plaatsen uw ramen van A tot Z. Van het uitbreken van uw oude ramen tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening. We respecteren je woning en laten geen rommel achter. Ook na de plaatsing kan u op ons rekenen. Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Alu PVC Antoine Plaatsing Van Ramen

Prijzen

Alle aluminium ramen worden op maat gemaakt. De stijl, kleur, vorm en het type glas spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Vraag een gratis offerte aan op maat van uw project om de juiste prijs van uw ramen te kennen. We komen met plezier bij u thuis langs voor gratis advies.

Berekenen Offerte Nieuwe Ramen

Onderhoud

Aluminium ramen zijn niet elektrostatisch en trekken geen vuil of stof aan. Niets is dus zo makkelijk als het onderhoud van aluminium ramen. Gewoon even afwassen met lauw water en klaar! Hoe dat komt? Door de zogenaamde Triple P-bescherming van Profel. Eerst wordt het primair basismetaal aangebracht, vervolgens een extra beschermlaag. Tenslotte worden uw profielen voorzien van poederlak klasse 2, voor een ultieme bescherming.

Onderhoud Aluminium Ramen En Deuren

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94