Ga naar hoofdinhoud

Aluminium ramen op maat

Met aluminium ramen zit u altijd goed. Niet alleen op het gebied van esthetiek, maar ook wat betreft duurzaamheid, isolatiegraad én budget. Bovendien kunt u uw ramen moeiteloos personaliseren. Ze zijn immers verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties. We werken met profielen van het Belgische Profel voor maximale kwaliteit.

Meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte?

Isolatie

Onze aluminium ramen isoleren zeer doeltreffend. Ze zijn thermisch geïsoleerd: 3 kamers, 3 dichtingen en een thermische onderbreking in hard pvc. Niet alleen de koude blijft buiten, ook het geluid dringt niet door. Zo kunt u in alle rust genieten van maximaal binnencomfort.

Ramen In Aluminium

Glas

Een gemiddelde woning bestaat voor 8 procent uit ramen. Het type glas van uw ramen speelt dus een grote rol bij het isoleren van uw woning. Zet sterk in op isolatie en plaats driedubbel glas voor een optimaal effect.

Ziet u het kunstzinniger? Overweeg dan decoratieglas, gezandstraald glas of glas-in-loodramen. Ook dubbel glas, zonwerend glas, geluidswerend glas en inbraakwerend glas behoren tot de mogelijkheden.

Dubbel Glas Als Isolatie

Veiligheid

Aluminium ramen zijn standaard voorzien van zware scharnieren, een antifoutbediening op het raambeslag en inbraakwerende én ijzersterke sluitnokken. Dit zorgt voor een optimale bescherming en geeft inbrekers geen kans. De ramen voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Heeft u vragen over de veiligheid van onze ramen? Neem contact met ons op.

Inbraakveilige Deur

Stijl en vorm

Aluminium ramen zijn er in tal van uitvoeringen. Van strak en modern, tot landelijk of klassiek. De keuze is enorm. Personaliseer de ramen, zodat ze perfect aansluiten bij uw woning. Niet alleen qua stijl, maar ook qua vorm. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis. Wij maken u graag wegwijs in alle mogelijkheden.

Aluminium Ramen Moderne Stijl

Kleur

Aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Glanzend of mat, ruw of effen: de keuze is aan u. Zo stemt u uw ramen perfect af op maat van uw stijl en de architectuur van uw woning. Alle grepen en scharnieren kunnen in dezelfde kleur van de ramen of in messing, brons, nikkel of roestvrijstaal. Het is ook mogelijk om de binnen- en buitenkant van uw raam in een andere kleur te kiezen. Heeft u vragen over de kleurkeuze? Aarzel niet een neem contact met ons op.

AluminIum Ramen In Alle RAL Kleuren

Plaatsing

Aluminium ramen plaatsen? Onze specialisten plaatsen uw ramen van A tot Z. Van het uitbreken van uw oude ramen tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening. We respecteren je woning en laten geen rommel achter. Ook na de plaatsing kan u op ons rekenen. Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Alu PVC Antoine Plaatsing Van Ramen

Prijzen

Alle aluminium ramen worden op maat gemaakt. De stijl, kleur, vorm en het type glas spelen een rol bij het bepalen van de prijs. Vraag een gratis offerte aan op maat van uw project om de juiste prijs van uw ramen te kennen. We komen met plezier bij u thuis langs voor gratis advies.

Berekenen Offerte Nieuwe Ramen

Onderhoud

Aluminium ramen zijn niet elektrostatisch en trekken geen vuil of stof aan. Niets is dus zo makkelijk als het onderhoud van aluminium ramen. Gewoon even afwassen met lauw water en klaar! Hoe dat komt? Door de zogenaamde Triple P-bescherming van Profel. Eerst wordt het primair basismetaal aangebracht, vervolgens een extra beschermlaag. Tenslotte worden uw profielen voorzien van poederlak klasse 2, voor een ultieme bescherming.

Onderhoud Aluminium Ramen En Deuren

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94