Ga naar hoofdinhoud

Houten deuren door Alu PVC Antoine: natuurlijke charme met uitzonderlijk hoge standaarden

Houten deuren geven elke woning een authentieke, charmante uitstraling. Hout is een bijzonder veelzijdig materiaal, dat volgens uw wensen en smaak kan afgewerkt worden. Bovendien past een houten deur naadloos bij elk type architectuur – van klassiek tot ultramodern.

Wil je een houten deur op maat laten plaatsen door échte specialisten? Contacteer ons dan zeker om de mogelijkheden te ontdekken.

Isolatie

Houten deuren zijn perfect isolerend, zowel thermisch als op het gebied van geluid. Hout is van nature uit een goede isolator. En dankzij de vernuftige methodieken die gebruikt worden voor onze deuren, wordt dat enkel maar versterkt.

Veiligheid

Of u nu kiest voor een drie- of een vierpuntslot, uw veiligheid is op elk moment gegarandeerd met een houten deur op maat. Onze buitendeuren zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken, zware scharnieren én een RVS-sluitstuk in het deurkader. U kunt dus op beide oren slapen: u maakt het inbrekers uiterst moeilijk.

Stijl en vorm

Een volhouten deur of eentje met glas? Modern design of liever prachtig landelijk? Alles is mogelijk – onze houten deuren worden immers op maat vervaardigd. Ontdek alle mogelijkheden van onze houten deuren tijdens een vrijblijvend gesprek!

Kleur

Het kleuraanbod van onze houten deuren op maat is simpelweg onbeperkt. Welk kleurtype u ook verkiest, uw houten deur is leverbaar in de kleur waar u van droomt. Lak of mat? Ook daarin hebt u een volledig vrije keuze.

Plaatsing

Onze specialisten zorgen op het afgesproken moment voor de vakkundige plaatsing van uw houten deur. Van het uitbreken van uw oude deur tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening.

Prijzen

Afhankelijk van het design én het type hout, krijgt u bij Alu PVC Antoine ongetwijfeld een scherpe prijs voor uw houten deur. De eindprijs is afhankelijk van de houtsoort, de vormgeving en de afwerking. Bespreek uw vraag met ons en ontdek meer!

Onderhoud

Houten deuren vereisen niet veel onderhoud. Een houten deur moet u goed naspoelen en drogen met een zeem wanneer u ze proper wilt maken.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94