Ga naar hoofdinhoud

Zonwering op maat van uw woning

Zonwering voor uw woning, dat is een keuze voor optimaal comfort – maar ook voor gezondheid. Geniet van de schaduw op zelfs de heetste dagen én hou schadelijke uv-straling buiten de deur. Zonwering is een bijzonder gevarieerd product. Perfect, want dat garandeert u een product op maat van uw woning, dat naadloos aansluit bij de architectuur van uw gebouw.

Screens, knikarmschermen, zonwering op glas, uitvalschermen of zijdelingse wind-zonneschermen? Beslis zelf voor welke variant u kiest. Wij leveren en plaatsen alles tot in de perfectie.

Screens buiten voor extra schaduw

Screens

Met screens geniet u met één druk op de knop van een schaduwrijke binnenruimte. U houdt felle zonnestralen eenvoudig buiten, waardoor u maximaal kunt genieten van het leven in huis.

Knikarmscherm voor groot terras

Knikarmschermen en uitvalschermen

Knikarmschermen en uitvalschermen schermen uw hele terras én uw binnenruimtes af van felle zon. Bovendien vormen deze schermen een extra barrière tegen zonnewarmte, zodat de temperatuur in uw woning altijd heerlijk comfortabel is – zélfs op de warmste dagen.

Zonnetent met zwart zonnescherm

Zonnetenten

Een zonnetent geeft u de mogelijkheid om ook in de hoogzomer in alle rust te genieten van uw tuin. Trekt u zich gerust terug in de schaduw en om tot rust in de verkoeling van uw gepersonaliseerde zonnetent.

Wind en zonnescherm in een lichte kleur

Wind- en zonneschermen

Scherm uw terras af van de weersinvloeden – of het nu wind of zon is waarvoor u wilt schuilen. U maximaliseert uw comfortgevoel op uw terras en kunt zo langer gebruik maken van uw buitenruimte.

Isolatie

Hou de warmte én schadelijke zonnestralen netjes buiten. Voorkom direct zonlicht op uw ramen, om zo de energie-efficiëntie van uw woning te maximaliseren. En vooral: doe dat in stijl, met zonwering die uw woning op het lijf geschreven is.

Zwarte Screens Buitenkant Raam

Stijl en vorm

Van hypermodern en minimalistisch tot royaal en kleurrijk aanwezig: met zonwering door Alu PVC Antoine hebt ú de keuze. Kies uit een ruim aanbod, van screens, knikarmschermen en zonwering op glas tot buitenjaloezieën, uitvalschermen en zijdelingse wind-zonneschermen.

Uitvalscherm Met Een Wit Zonneschermdoek

Kleur

De kleurkeuze is zo veelzijdig als ons aanbod aan zonwering. Afhankelijk van het door u gekozen product, kiest u de kleur die bij u past. We adviseren u met de glimlach over alle mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek.

Buiten Screens

Plaatsing

Onze getrainde vakmensen plaatsen uw zonwering volgens de regels van de kunst. Zodat u jarenlang kunt genieten van een kwaliteitsvolle zonwering, zonder zorgen.

Ramen Opmeten Voor Zonwering

Prijzen

Wilt u meer informatie inwinnen over de prijs van zonwering? Contacteer ons dan om uw specifieke vraag te bespreken. We komen graag langs voor de nodige opmetingen, vergezeld van professioneel advies over de mogelijkheden.

Plannen Zonwering

Zonwering: puur genieten, zelfs op de warmste dagen

Wilt u genieten van de zomer, maar zonder te felle zonnestralen of te hoge temperaturen? Dan is ons aanbod aan zonwering zeker iets voor u. Met zonwering beslist u zélf wanneer u het zonnetje binnen laat stralen, of wanneer u zich comfortabel kunt terugtrekken in een deugddoend streepje schaduw.

We bieden u een uitzonderlijk kwaliteitsvol assortiment aan zonwering in alle mogelijke vormen, formaten en afwerkingen.

Zonwering: een wereld vol mogelijkheden

Zonwering moet altijd goed afgestemd zijn op uw wensen én uw woning. Daarom selecteerden we een prachtig assortiment voor u, dat tegemoet komt aan al uw eisen. Van hypermoderne woningen tot gezellig klassieke architectuur, bij Alu PVC Antoine ontdekt u de weldaad van zonwering op maat.

Wilt u meer informatie ontvangen of een prijsofferte aanvragen voor uw zonwering op maat? Contacteer ons nu!

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94