Ga naar hoofdinhoud

Houten ramen op maat

Houten ramen hebben een tijdloos karakter en stijlvolle look-and-feel. Het is een weloverwogen keuze voor natuurlijke charme en superieure kwaliteit. Een houten raamprofiel heeft een onnavolgbare uitstraling. Voor de houten kozijnen worden de volgende houtsoorten gebruikt: afromosia, meranti of padoek. Deze houtsoorten worden behandeld, waardoor we een superieure kwaliteit kunnen garanderen. Hout heeft een sterk isolerende waarde, die versterkt wordt door het hoogwaardig dubbel glas.

Wilt u een offerte op maat voor houten ramen aanvragen?

Isolatie

De middendichting en binnendichting van onze houten ramen versterkt de natuurlijke isolatiekracht van het hout. U geniet dus van een perfecte wind- en waterdichtheid, een krachtige geluidisolatie én een sterke buffer tegen koude en warmte. Al onze houten ramen worden standaard voorzien van dubbel glas.

Glas

Dubbel of driedubbel glas? Geluidswerend of inbraakwerend glas? Zonwerend of decoratieglas? De mogelijkheden zijn eindeloos. Net als de raamkozijnen valt ook het glastype volledig af te stemmen op uw voorkeuren.

Veiligheid

Onze houten ramen houden u en uw gezin veilig. Inbraakwerend beslag, metalen sluitnokken, zware scharnieren, een antifoutbediening… het zit er allemaal standaard op! Wilt u toch een tikje extra zekerheid? Dan hebben we verschillende extra inbraakwerende opties voor u klaarliggen.

Stijl en vorm

Houten ramen in een moderne woning? Tuurlijk wel! Hout leent zich niet alleen tot klassiek design. Zo kunt u kiezen voor een renaissance uitvoering (een luxe en statige uitstraling), blokramen (een typisch Hollands karakter), een guillotinelook (een draai-kiep raam) of een klassiek Antica design (met sierlijsten). Meer weten over de verschillende stijlen? Ontdek het tijdens een gesprek met een van onze specialisten.

Kleur

Hout behandelt u zoals u dat wilt: vernissen, beitsen of verven. Elke behandelmethode brengt zijn eigen unieke karakter met zich mee. Het spreekt voor zich dat u uw houten ramen kunt schilderen in de kleur waar u van houdt. Profel biedt u bovendien een voorbehandeling van uw houten ramen aan. Drenkingslagen, aflakkleuren, unieke Profel kleuren of alle RAL-kleuren? De keuze is aan u.

Plaatsing

Onze experts zorgen op het afgesproken moment voor de vakkundige plaatsing van uw houten ramen. Alles wordt zorgvuldig afgewerkt, met zo min mogelijk overlast voor uw gezinsleven. Wij respecteren uw woning en laten geen rommel achter. Heeft u vragen over onze manier van werken? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Prijzen

Net als bij onze pvc en aluminium ramen zijn onze houten raamprofielen 100% maatwerk. Het is daarom onmogelijk om direct een exacte prijs te bepalen. Laat uw wensen (type, stijl, kleur, houtsoort, glas etc.) aan ons weten en wij maken vrijblijvend een offerte op.

Onderhoud

Door een minimum aan groeven is hout onderhoudsvriendelijk. Een sopje met vochtige doek volstaat voor een snelle onderhoudsbeurt. Ons hout wordt behandeld volgens een vijflagensysteem (drievoudige ecologische drenking op waterbasis en twee afwerklagen).

Bij houten kozijnen is het belangrijk om de laklaag jaarlijs te inspecteren. Wanneer u de laklaag bijwerkt op plaatsen waar verval optreedt, zijn uw houten ramen 10 jaar schildervrij.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94