Ga naar hoofdinhoud

Pvc deuren en voordeuren: met oog voor kwaliteit, schoonheid en veiligheid

Pvc is een onderhoudsvriendelijk, uiterst duurzaam én bijzonder budgetvriendelijk materiaal. Een pvc-deur voor uw woning is dan ook een slimme keuze. Zo zet u maximaal in op energiebesparing en schoonheid, zonder uw portemonnee te schaden.

Ontdek meer over onze pvc-deuren tijdens een gesprek met onze specialisten!

Isolatie

Geen materiaal met betere isolatiewaarden dan pvc. Uw pvc-deur zorgt dan ook voor een uitmuntende isolatie van uw woning, op alle gebieden – thermisch én wat betreft geluid. De meerdere kamers en dichtingen verzekeren u van maximaal doeltreffende isolatie.

Veiligheid

Of u nu kiest voor een drie- of een vierpuntslot, uw veiligheid is op elk moment gegarandeerd met een houten deur op maat. Onze buitendeuren zijn voorzien van inbraakwerende sluitnokken, zware scharnieren én een RVS-sluitstuk in het deurkader. U kunt dus op beide oren slapen: u maakt het inbrekers uiterst moeilijk.

Stijl en vorm

Onze pvc-deuren worden op maat gefabriceerd. Welke vorm én welke stijl u ook voor ogen hebt, wij realiseren de pvc-deur die aan al uw wensen tegemoetkomt. De keuzes zijn werkelijk oneindig – van deurknop tot glas, van sierrooster tot kleur.

Kleur

Onze pvc-deuren hoeven er niet noodzakelijk zo uit te zien. Door uw pvc-deur te voorzien van een unieke kleur, maakt u er een waar kunstwerkje van. Bovendien hebt u ook de mogelijkheid om een pvc-deur te plaatsen met houtmotief. Het verschil met het origineel is quasi onzichtbaar.

Plaatsing

Onze specialisten zorgen op het afgesproken moment voor de vakkundige plaatsing van uw pvc-deur. Van het uitbreken van uw oude deur tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening. Alles wordt zorgvuldig afgewerkt, met zo min mogelijk overlast voor uw dagelijks leven.

Prijzen

Afhankelijk van het profiel, de kleur, de afwerking en accessoires van uw pvc-deur, krijgt u van ons een scherpe prijs. Uiteraard moeten we al die factoren wél in rekening brengen bij het opstellen van de offerte. Vertel ons dus vlug wat u precies zoekt.

Onderhoud

Daar kunnen we kort zijn: pvc is een zeer onderhoudsvriendelijk materiaal met een ontzettend lange levensduur. U poetst uw pvc-deur makkelijk met een zachte spons en wat water.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94