Ga naar hoofdinhoud

Garagepoorten in Affligem: Alu PVC Antoine levert en plaatst de beste kwaliteit

Een prachtige garagepoort is de kers op de taart voor uw woning. Zeker omdat u uw garagepoort op maat tot in de puntjes kunt personaliseren – zowel op het gebied van techniek als wat betreft kleur en materiaal. Hout of staal? U kiest!

Alu PVC Antoine in Affligem biedt een brede waaier aan garagepoorten, in alle denkbare vormen, formaten en stijlen. Al onze garagepoorten zijn CE-gecertificeerd en voorzien van 10 jaar garantie op kleurkwaliteit én 4 jaar garantie op de elektrische aandrijving.

Garagepoort plaatsen in Affligem?

Isolatie

Uiteraard is uw nieuwe garagepoort op maat 100% water- en winddicht. Maar wist u dat de nieuwe generatie garagepoorten ook uitzonderlijk goed isoleert? Zo houden de sectionale garagepoorten op maat van Alu PVC Antoine geluid en koude buiten de deur.

Garagepoort Alu Pvc Antoine

Veiligheid

Garagepoorten waren vroeger een zwakke plek in de beveiliging van woningen. Die tijd is echter gelukkig voorbij. Met ingenieuze optilbeveiliging voorkom je dat inbrekers via de garagepoort binnenwandelen. Bovendien is ook uw veiligheid gegarandeerd. Uw nieuwe garagepoort is voorzien van veerbreukbeveiliging, onderloopbeveiliging én vingerklembeveiliging.

Stijl en vorm

Hout of staal? Kies zélf het materiaal voor uw nieuwe garagepoort. We maken onze garagepoorten op maat, zodat u in alle comfort elk type garage kunt voorzien van een perfect werkende, stijlvolle garagepoort.

Kleur

Onze garagepoorten zijn verkrijgbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Dat geeft u een ruime waaier aan mogelijkheden om uw garagepoort te personaliseren.

Plaatsing

Alu PVC Antoine in Affligemt zorgt voor alles: opmeting, levering én plaatsing. U hoeft helemaal niets te doen, behalve vertellen welke stijl, kleur en vorm uw voorkeur wegdraagt.

Prijzen

Garagepoorten op maat vereisen uiteraard ook een prijs op maat. Nodig ons uit voor een grondige opmeting, beslis welk materiaal u verkiest en ontvang een gratis offerte op maat van uw project.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Adres

Bleregemstraat 130
1790 Affligem (Hekelgem)

Openingsuren

Onze showroom is enkel open op afspraak

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top
053 66 71 94