skip to Main Content

Aluminium ramen van Alu PVC Antoine: topkwaliteit voor uw aluminium ramen

Met aluminium ramen zit u altijd goed. Niet alleen op het gebied van esthetiek, maar ook voor wat betreft duurzaamheid, isolatiegraad én budget. Bovendien kunt u uw aluminium ramen moeiteloos personaliseren – ze zijn immers verkrijgbaar in een rijke kleurenwaaier. Alu PVC Antoine in Affligem werkt met profielen van het Belgische Profel voor maximale kwaliteit.

Meer weten of meteen een offerte aluminium ramen aanvragen?

Isolatie

3 kamers. 3 dichtingen. Een thermische onderbreking in hard pvc. We hoeven het niet te benadrukken: onze aluminium ramen isoleren zeer doeltreffend. Niet alleen de koude blijft buiten, ook het geluid dringt niet door. Zo kunt u in alle rust genieten van maximaal binnencomfort.

Glas

Zet nog sterker in op isolatie en plaats driedubbel glas voor een optimaal effect. Ziet u het wat kunstzinniger? Overweeg dan decoratieglas. Ook zonwerend glas, geluidswerend glas en inbraakwerend glas behoren tot de mogelijkheden.

Veiligheid

Aluminium ramen zijn standaard voorzien van inbraakwerende, ijzersterke sluitnokken. De zware scharnieren geven drieste inbrekers geen kans én u kunt uw aluminium ramen voorzien van tal van anti-inbraakaccessoires.

Stijl en vorm

Aluminium ramen zijn er in tal van uitvoeringen. Personaliseer het aluminium raam dat mooi bij uw woning past. U laat niet alleen uw creativiteit de vrije loop als het op vorm aankomt, ook voor wat betreft stijl hebt u vrij spel.

Kleur

Aluminium ramen zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Zo stemt u uw aluminium ramen perfect af op uw smaak en stijl. Laat uw ramen mooi aansluiten bij de architectuur van uw woning en kies de kleur die bij u past.

Plaatsing

Onze specialisten plaatsen uw aluminium raam van a tot z. Van het uitbreken van uw oude ramen tot de laatste details, wij nemen alles voor onze rekening.

Prijzen

Vraag een offerte aan op maat van uw project om de juiste prijs van uw aluminium ramen te kennen. We komen met plezier bij u langs om uw vraag te bespreken.

Onderhoud

Niets zo makkelijk als het onderhoud van aluminium ramen. Gewoon even afwassen met lauw water en klaar. Hoe dat komt? Door de Triple P-bescherming van Profel. Eerst wordt het primair basismetaal aangebracht, vervolgens een extra beschermlaag. Tenslotte worden uw profielen voorzien van poederlak klasse 2, voor een ultieme bescherming.

Onze offerte uw factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Verzorgde plaatsing

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.

Vrijblijvende infoaanvraag

Heeft u bouw- of renovatieplannen? Interesse in onze producten en diensten? Neem dan zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op. Of kom gerust eens langs in onze showroom.

Contacteer ons Gratis advies aan huis

Openingsuren

ma-do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
vr - za 09:00 - 12:00 namiddag gesloten

Back To Top